Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.