Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Det er så enkelt å lage din egen tacosaus. Og ikke minst, den holder seg i kjøleskapet i minst to uker.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Denne sausen er enkel å lage, men det går ikke utover smaken. Bruk den både til fisk og kjøtt.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Poteter kan ta mange former på kjøkkenet og Pommes Anna er ikke noe unntak. En veldig enkelt oppskrift får du her. Du kan ikke mislykkes.