Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Skal du lage en enkel marinade til kyllingen så har du oppskriften her.
Sausen er deilig til kraftige kjøttretter. Blir det litt til overs (tvilsomt) er den kjempegod som dressing.
Portvinssaus er en klassiker. Om du bruker fløte skal portvinen i fra begynnelsen, mens vinen skal i til slutt om du dropper fløte og lager den litt mer moderne.
Denne dressingen er deilig til grillmat, gravet kjøtt og super som dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.