Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
Gulrotstuing smaker fortreffelig til lettsaltet torsk, annen salt fisk, fiskekaker, kjøttboller og salt lammekjøtt.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.
I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.
Klart du kan steke blomkål. Gjør du det med persille, hvitløk, sitronskall og parmesan kan vi love deg et herlig måltid. Bare følg den enkle oppskriften.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Dette er tilbehøret som smaker herlig til kjøttretter, og ikke minst supert til pølser.
Syltet paprika er godt på tapasbordet, på smørbrød, på pizza eller på et ostesmørbrød.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.
Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat