Selvfølgelig skal du lage potetmosen selv. Det er veldig enkelt og den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken.
Selvfølgelig skal du lage potetmosen selv. Det er veldig enkelt og den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken.
Hjemmelaget potetmos eller potetstappe er enkelt å lage. Om du ønsker, kan du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen.
Det er ikke mange grønnsaker som er så anvendelige som poteten. Spesielt er mandelpoteten manges favoritt. Prøv å bake den. Her er oppskriften.
Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over
Lag ovnsstekte potetbåter som passer til både biff, pølser, grillmat og andre typer stekt kjøtt. Ferdige på 25 minutter.
Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.
Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.
Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.
Røsti passer til både kjøtt og fisk. Men du kan også servere den som egen smårett.
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.
Poor Man's Stew er navnet på denne retten i USA hvor den lages på utallige måter, men ideen er alltid den samme: Få og billige ingredienser.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.
Det smaker herlig til det meste. Fløtegratinerte poteter er enkelt å lage. Her får du oppskriften som gjør det til en lek å lage.
Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.