Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Det er ikke mange grønnsaker som er så anvendelige som poteten. Spesielt er mandelpoteten manges favoritt. Prøv å bake den. Her er oppskriften.
Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.
Hjemmelaget potetmos eller potetstappe er enkelt å lage. Om du ønsker, kan du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Potetmos passer til mange retter. Hva med å sette litt farge på den? Det gjør du enkelt ved å bruke blå Kongopotet. Her er oppskriften.
Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift.
Dette er favorittilbehør til alt fra biff, pølser, stekt fisk til spekemat. Topp til koldtbordet.
Røsti er perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter, men kan også serveres som en rett alene gjerne med litt salat og spekeskinke.
Potetmos kan du bruke til svært mange retter. Her en oppskrift på en skikkelig god mos. Den er hentet fra Eyvind Hellstrøms bok Hellstrøm jr.
Det å lage hjemmelagde pommes frites slik at de blir perfekte er ingen stor kunst. Her viser vi deg hvordan
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Server med røkt kjøttpølse, rotgrønnsaker, stekt flesk eller spekk og gjerne til fiskesuppe.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Dette er det perfekte følge til spekemat. Dessuten veldig enkelt å lage.
Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
De beste ovnsbakte potetene er myke på innsiden og skikkelig sprø på utsiden. Denne oppskriften viser deg hvordan du får til nettopp dette.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.