Saus

oppskrifter.webp

Her finner du helt sikkert den sausen du er på jakt etter
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 10 minutter

    Her får du oppskriften på en enkel sjysaus med pepper. Sausen er anvendelig til mange retter.

  • 30 minutter

    Dette er en variant av den sursøte sausen. Her møtes det syrlige fra appelsinen mot det søte fra honningen. Passer ypperlig til den karakteristiske smaken hos lam.

  • 10 minutter

    Her får du oppskriften på en enkel sjysaus Sausen er anvendelig til mange retter.

  • 5 minutter

    Å lage sursøt saus er gjort på et øyeblikk. Du kan bruke den til asiatiske retter, men også til mange andre du vil sette litt fart på.

  • placeholder
    40 minutter

  • 30 minutter

    Slik lager du solbærsaus med oppskriften til Bent Stiansen.

  • 10 minutter

    Dette er en nydelig pastasaus, som også kan brukes til laks og kjøtt.

  • 15 minutter

    Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.

  • 20 minutter

    Å lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften.

  • 35 minutter

    Fiskesaus med paprika er deilig til hvit fisk, men prøv den også til lyst kjøtt som kylling, kalkun eller svin.

  • 30 minutter

    En fargerik, søt og syrlig plommesaus smaker perfekt til en saftig reinsdyrbiff, svin- eller lammefilet og kalkun

  • 15 minutter

    Dette er en veldig enkel oppskrift på maderiasaus. Men du verden så godt den smaker.

  • 10 minutter

    Her oppskriften på brun saus som passer perfekt til kjøttkaker. Følg den enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.

  • 15 minutter

    Lag en deilig madeirasaus på bare 15 minutter med denne enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Dette er en klassisk og enkel saus til gode fiskeretter.

  • 15 minutter

    Denne sausen er himmelsk til biff av alle slag.

  • 25 minutter

    Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.

  • 15 minutter

    I greske menyer heter denne sausen saltsa avgolemono.

  • 10 minutter

    En perfekt saus til lam

  • placeholder
Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken