Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Bresert nykål er et lekkert tilbehør til fisk eller kjøtt, og en velsmakende rett i seg selv.
Lag denne deilige gratengen med blomkål som får følge ev en like deilig saus .
Brokkoli og blomkål i skjønn forening med deilig eggesmør.
Du har kanskje en ostebit i kjøleskapet, en vårløk som har sett sine bedre dager, sprø sukkererter er supert og noen tomater gjør også susen i denne retten. Eller noen kjøttrester. Alt går i prinsippet.
Når du fyller bakepotetene på denne måten, blir de ekstra sprø og gode Du kan du bruke opp poteter fra tidligere i uka.
Kål er en fantastisk råvare som med stort hell kan spille hovedrollen på middagstallerkenen.
Gresskar er fantastisk godt å bake i ovnen. Pass på å velge et matgresskar til retten.
Bakt aubergine er både myk og saftig , og får en alldeles nydelig smak når den er marinert i harrisa. Her er den servert med en lekker lun linsesalat, friske urter og fyldig tyrkisk yogurt.
Retten som også kalles bagna cauda betyr rett og slett varmt bad og skal serveres varm med rå grønnsaker.
Baba Ganoush er en nydelig libanesisk auberginedip.
Avokadotoast har lenge vært brunsjfavoritt verden over. Her har du oppskrift som du helt sikkert blir avhengig av.
Melitzanosalata er en gresk klassiker som er lett å lage hjemme.
En lettvint vegetarrett hvor det ikke spares på smaken eller fargene.
Disse individuelle butterdeigpakkene er fylt med asparges og blåmuggost. Herlige små terter som smaker godt såvel til fest som til matpakke.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
Lag en deilig forrett med asparges og egg som både smaker godt og er enkel å lage. Du vil smile like mye som eggene.
Det å lage hjemmelaget ravioli er enklere enn du kanskje tror. Denne supre oppskriften er signert en Adriana Salsis som kan sin pasta.