En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Denne retten er perfekt å lage av restene fra en lammestekmiddag. Med nudler til blir det et deilig måltid. Bare følg oppskriften.
Denne retten lager du på noen få minutter og kan kose deg med lenge.
Disse kjøttbollene smaker virkelig av India. Når de får følge av krydder og en deilig fløtesaus så får du stempel som stjernekokk.
Wok er enkelt som bare det. Woksausen fikser du raskt selv. Bare prøv denne oppskriften med svinekjøtt og sukkererter.
Har du ris til overs etter en middag kan du raskt lage deg en deilig smårett. Legg til et par egg, litt ingefær og olje.
Denne retten er woket eller stekt i panne. Masse deilige smaker som forsterkes med krydderet. perfekt alene eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.
Grønnsaker og skalldyr passer kjempegodt sammen i en wok. Ekstra smakfull blir retten om du tilsetter frisk ingefær, div. oljer og soyasaus.
En rask og smakfull middagsrett som er enkel å lage på en travel dag. Får du bare tak i kokte scampi, tilsett dem da helt til slutt.
En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.
Lise Finckenhagen, en av landets fremste kokker, har komponert denne retten som du straks forstår erstatter all mulig gatekjøkkenmat. Du lager den hjemme på 15 minutter.
Du kan selvsagt bruke annen type kjøtt. Den virkelige smaksforsterkeren her er den svarte bønne-sausen.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.