14. april i Oslo - Rieslingfest med superstjernene

To av de fremste vinmakerne i Tyskland, Oliver Haag og Reinhard Löwenstein, presenterer 16 rieslinger i verdensklasse for første gang på norsk jord.
Redaksjonen
13 Mars 2008 - 19:15

Krystallklare, elegante og sammensatte rieslinger med en flott kompleksitet og jordsmonnspreg er hva to av Moseldalens aller fremste vinpersonligheter vil presentere for deg denne kvelden.
 
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - meld deg på i dag!

Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Klassikeren og nytradisjonalisten
I tilegg til å få smake noe av det beste Tyskland kan by på vil også smakingen gi et unikt innblikk i forskjeller i vinfilosofi.

Fritz Haag lager hovedsakelig klassiske rieslingviner med lav alkohol, en perfekt balanse mellom sukker/ syre, intense mineralkarakterer og utrolig lagringsevne.
 
Siden 1605 har Haag produsert viner i de stupbratte vinmarkene som har en høy andel skiferholdig jord, og regnes i dag som en av de ypperste fra området.

Heymann-Löwenstein, derimot, lager ekstremt rike og mer alkoholsterke viner hvor gjæringen har fått frie tøyler.
 
Gjennom nitidig arbeid har Löwenstein tatt i bruk de gamle skiferterrassene med eldgamle vinstokker som gir ekstremt lav avkastning, men som har et utpreget jordsmonnskarakter.
 

Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Unikt møte
Denne kvelden får du møte ingen ringere enn Oliver Haag og Reinhardt Löwenstein selv, som presenterer åtte av sine aller beste viner hver.

Her får du muligheten til å smake noen av de beste årgangene som noen sinne har blitt laget i Mosel, og i tillegg vil vi servere et utvalg av vellagrede oster fra OsteCompagniet denne kvelden.

Gå ikke glipp av denne enestående smakingen - meld deg på i dag.

Dette er vinene du får smake denne kvelden:
 
Weingut Fritz Haag
2007-årgangen av:
 
+ 2 overraskelser

Weingut Heymann-Löwenstein
2006-årgangen av:
 
• Riesling Uhlen "B" Blaufüsser Lay 2006
• Riesling Uhlen "R" Roth-Lay 2006
 
 
è Meld deg på her (klikk)
 
Kurset er avholdt.
 
Tid: 14. april 2008 kl. 18.00 - 21.00
Pris: kroner 595,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 08.04.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk
Dagens rett

Gi kjøttgryta en ny og spennende smak med svart hvitløk

Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her