Dagens rett

Aspargessalat

Du må for all del nyte de deilige aspargesbuntene som for tiden ligger fristende friske og grønne i grønnsaksdisken. Sauvignon blanc er regnet som den aller beste match til asparges. Som regel i form av en Sancerre, men dagens vinforslag kommer imidlertid fra et helt annet sted.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Aspargessalat

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 ss
1 bunt
Vinaigrette
0.5 ts

Fremgangsmåte

Del paprikaene i to. Ta ut innmaten og legg de med skinnsiden opp i en langpanne. Pensle de med litt olje og stek på 250 °C. Bruk gjerne grillelementet og stek til skinnet blir svart.

Legg de ferdigstekte paprikaene i plast til de er avkjølt. Ta av skinnet og skjær paprikaen i strimler.

Skrell løken og del den i båter. Fres den i litt olje i en panne. Ha i asparges og la den steke med i 3-4 minutter.

Anrett asparges, løk og paprika på et fat. Bland sammen ingrediensene til vinaigrette og hell over. Topp det hele med parmesan.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen