At noe så enkelt kan smake så godt

At noe så enkelt kan smake så godt

Prøv denne oppskriften på bakt potet med skagensalat til middag i dag.

Potet kan faktisk spille hovedrollen i en rett, noe potetelskere selvsagt kommer til å applaudere. Men selv potetskeptikere må medig at kombinasjonen av potet rett fra ovnen og klassisk skagenrøre er genial.

Se her for flere gode oppskrifter på potetretter

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Bakt potet med skagensalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

Fr 
2 ss

Fremgangsmåte

Prikk potetene med en gaffel. Legg saltet i en ildfast form med potetene oppå.

Stek potetene midt i ovnen på 175 grader til de er møre, ca. 50 minutter.

Snitt potetene og ha i hjemmelaget skagensalat . Pynt med lodderogn og salat som er vendt i pesto. Servér med sitron og dill.

Tips: I stedet for å bake potetene på grovsalt, kan du pakke dem inn i aluminiumsfolie i stedet

Slik lager du pesto selv

Flere gode potetretter finner du her.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Skagenrøre

Fremgangsmåte

Bland créme fraîche eller lettrømme med urter og sennep. Vend inn skalldyrene og smak til med sitron, salt og pepper.

Utmerket til baguetter, på en salat eller i en avocado.

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen