Bulgurfylt kyllingbryst

Kylling er en kilde til gode nytelser. I dag er det kyllingbrystene som skal gi deg et førsommerlig lett måltid. Og, akkurat som i går, er det chardonnay vi i dag fyller i våre glass.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Bulgurfylt kyllingbryst

Fremgangsmåte

Ha bulgur i en bolle og hell over 1¾ dl varmt vann. La det stå i ca. 15 minutter.

Tilsett urter, sitronsaft og krydder. Løsne skinnet forsiktig på kyllingbrystet, slik at det blir en lomme under skinnet. Fyll lommen med bulgurblandingen. Legg kyllingbrystene i en ildfast form og pensle dem med smør tilsatt salt og pepper.

Stek ved 180 °C i ca. 30 minutter. Server med lettkokte grønnsaker, for eksempel asparges og sukkererter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Her er det kvinnene som holder tradisjonene vedlike

Crossover og fusion er kanskje nyere begreper, men konseptet er like gammelt som menneskeheten. Siden tidenes morgen har folk på vandring tatt med seg teknikker, ingredienser og smakskombinasjoner. Få kjøkken har vært mer åpne for påvirkning utenfra enn det filippinske. Les hele saken

Til toppen