Coq au vin
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del kyllingen i 8 serveringsstykker. Lag marinaden og legg i kyllingstykkene. Sett dem kjølig natten over eller på kjøkkenbenken 4-5 timer.
Ta opp kyllingstykkene og tørk dem. Hell marinaden i en kjele, ha i tomatpuré og kok opp. Skjær sideflesket i små biter og stek dem i en panne. Ha flesket over i kjelen, og la fettet bli tilbake i pannen. Dryss salt og pepper på kyllingstykkene og brun dem i pannen. Legg kyllingstykkene over i kjelen. Tilsett så mye buljong at kjøttet såvidt dekkes. La det trekke i 3/4 time eller til kjøttet er mørt.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Prod. del Barbaresco Langhe Nebbiolo 2012
Italia
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Basisutvalg, kategori 6 -
87 Poeng
Bichot Hautes Côtes de Nuits 2002
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 154,90 Bestillingsutvalg -
86 Poeng
Luis Pato Colheita Seleccionada 2013
Portugal
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Nuiton-Beaunoy Cave des Hautes-Côtes Bourgogne Rèserve 2005
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 174,00 Bestillingsutvalg -
77 Poeng
Vidigal 2016
Portugal
Volum: 0.750 Pris: 114,90 Basisutvalget -
86 Poeng
Nuiton-Beaunoy Cave des Hautes-Côtes La Dalignière Hautes-Côtes de Beaune 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 191,00 Basisutvalget -
81 Poeng
Corte Giara Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2008
Italia
Volum: 0.750 Pris: 143,50 Basisutvalg, kategori 4 -
80 Poeng
Col di Sasso Sangiovese Cabernet Sauvignon 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Campolieti Valpolicella Classico Superiore Ripasso 2015
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
Gaião Reserva 2001
Portugal
Volum: 0.750 Pris: 159,40 Bestillingsutvalg
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.