I dag byr vi på en smakfull tomatsalat med kontinentale smaksnyanser i form av nøtter, ost, olje og balsamico. Om du synes det blir for lite mettende som middagsrett, kan du fylle på med pasta og brød eller selvsagt bruke den som tilbehør til så vel fisk som kjøtt.
Andre gode oppskrifter på salater og friske dressinger finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Anna Kathrines tomatspesial
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
2
stk
4
stk
0.5
dl
0.5
ss
Fremgangsmåte
Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat.
Bland olje og eddik og hell over.
Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Pieropan Soave Classico 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Ca'Rugate Rio Albo Valpolicella 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
José Pariente Sauvignon Blanc 2016
Spania
Volum: 0.750 Pris: 148,20 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Malvolti 1868 Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry
Italia
Volum: 0.750 Pris: 184,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Markus Molitor Ockfener Bockstein Riesling Kabinett feinherb 2016
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 188,00 Bestillingsutvalget