Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag
En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele sakenMozzarellaen fra Osteverkstedet er den ferskeste på det norske markedet og er hos kunden timer etter at kua ble melket. Det måtte selvsagt en italiener til for å få det til.
Les hele sakenBakt camembert er uimotståelig deilig fredagskos. Perfekt for en aften med selvpleie eller en romantisk kveld for to.
Les hele sakenCannelloni er en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Det er det ingen grunn til. Den er lettere å lage enn du tror.
Les hele sakenEn pai som denne fyller rollen som middag, til lunsj, i matpakken eller om du skal ha med noe til et koldtbord. Bruk en stor eller mange små former, alt etter bruk - og lyst. Og du kan godt bruke rester fra søndagsmiddagen.
Les hele sakenDe er lettere å lage enn du kanskje tror. Oppskriften får du her.
Les hele sakenTomater er hovedingrediens i dagens overraskende smaksrike middagsforslag. Salaten fungerer også som tilbehør til fisk eller kjøtt.
Les hele sakenBo Jensen vant alle ostehjerter med sin Knudenost for noen år tilbake. Nå er det Lille Aske som gjelder. Denne opprinnelig franske askedekkete geitosttypen får ekstra karakter fra jærsk geitemelk og klima.
Les hele sakenNorske osteprodusenter stiller selvsagt mangetallige opp når World Cheese Awards legges til Bergen i november.
Les hele sakenMacaroni cheese får fart på seg når du tilsetter chilipølser. Dessuten blir middagen mer fullverdig. Her er den lettlagete oppskriften.
Les hele sakenDet ble nok et gull til Kraftkar i Nordisk Ostefestival.
Les hele sakenInviter på et sensommerlig ostebord med norsk ost og nysyltet norsk frukt og bær. Her er gode tips også til drikkefølget.
Les hele sakenGrunnen til at Mont d’Or-osten er i eske, er at det sikrer utviklingen av ostens «smelteegenskaper» og selvsagt smak. Sponen lages av edelgran som setter sitt spesielle preg på denne unike sesongosten.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
Les hele sakenMen det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenSaftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.
Les hele sakenGjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.
Les hele saken