DAGENS RETT: Denne biffoppskriften bare må prøves

Dagens rett Innbakt biff med peppersjysaus

(Bilde: Matprat/Mari Svenningsen)

Denne biffoppskriften bare må prøves

Denne vrien på surf'n turf er slett ikke så komplisert som den kan se ut som. Her er oppskriften.

Himmelen for mange er et mørt kjøttstykke som er perfekt stekt. Men å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende. Samtidig som den er langt enklere å lage enn hva du tror.

I oppskriften er det brukt posesaus som selvsagt er et raskere alternativ på en hverdag. Men det tar ikke så veldig mye mer tid å lage sausen selv. Bare prøv oppskriften nedenfor.

Lær mer om hvordan du skal bearbeide biffkjøtt her 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Innbakt biff med peppersjysaus

Fremgangsmåte

Krydre biffene og brun dem raskt i litt olje på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.

Kjevle ut butterdeigsplatene, og legg på biffene.

Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200 grader i 15 minutter.

Lag sjysaus, eventuelt som anvist på posen, og tilsett litt hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

Prøv denne oppskriften på peppersjysaus

 
 
 
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Enkel sjysaus med pepper

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen