DAGENS RETT: Innbakt biff med peppersjysaus

Dagens rett Innbakt biff med peppersjysaus

(Bilde: Matprat/Mari Svenningsen)

Denne biffoppskriften bare må prøves

Denne vrien på surf'n turf er slett ikke så komplisert som den kan se ut som. Her er oppskriften.

Himmelen for mange er et mørt kjøttstykke som er perfekt stekt. Men å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende. Samtidig som den er langt enklere å lage enn hva du tror.

Til denne retten kan du bruke posesaus som selvsagt er et raskere alternativ, men siden det er helg, tar det ikke så veldig mye mer tid å lage sausen selv. Bare prøv oppskriften nedenfor.

Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her 

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bestill dagens rett som e-post

 

Innbakt biff med peppersjysaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

35 minutter

Ingredienser

 
4 ss
stk
2 stk

Fremgangsmåte

Krydre biffene og brun dem raskt i litt olje på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.

Kjevle ut butterdeigsplatene, og legg på biffene.

Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200 grader i 15 minutter.

Lag sjysaus og tilsett litt hakkede soltørkede tomater.

Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her 

Prøv denne oppskriften på peppersjysaus

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

 
 
 
 
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Enkel sjysaus med pepper

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen