Sett ovnen på 200 grader.
Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene, noen av gangen, i ca 4 min.
Ta dem forsiktig opp og ha 1 ss cottage cheese, smakt til med salt og litt chili, på hver plate.
Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
Tomatsaus:
Rens og hakk løken grovt.
Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk, sukker, salt og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
Hell tomatsausen i en kjele sammen med den hakkede buljongterningen. La det koke opp under omrøring.
Hell sausen over pastarullene. Strø over osten. Gratiner i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter til osten er gyllen.
Server gjerne med en grønn salat og godt brød.
Alt om pasta i Apéritifs pastaguide
Mange oppskrifter med kesam finner du her
Og her er veldig mange oppskrifter med cottage cheese
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev