DAGENS RETT: Italiensk omelett med spinat og parmesan

Dagens rett Italiensk omelett med spinat og parmesan

Ferske egg må til for å lage perfekt omelett

Egg og parmesan går veldig godt sammen i en omelett. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Oppskriften får du her.

En omelett er et flott utgangspunkt for et lettlaget måltid. Du trenger bare litt salat og godt brød ved siden av, litt spekeskinke eller røykelaks, så er du i mål.

Det viktigste er å forsikre seg om at eggene er så ferske som mulig. Da blir i alle fall resultatet det beste.

På jakt etter enda flere måter å bruke egg på? Prøv disse oppskriftene

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Italiensk omelett med spinat og parmesan

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

Pr. person trenger du
2 stk
2 ss
Fyll
0.5 stk
Pynt

Fremgangsmåte

Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Hakk rødløken og fres den lett i litt smør sammen med hakket hvitløk. Ha i spinat og fres den til den faller sammen.
 
Visp eggene lett sammen med vann, salt og pepper. Hell røren i en varm stekepanne. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene.

Ha på fyll og brett omeletten sammen. Serveres straks gjerne med ristede pinjekjerner over, en frisk salat og godt brød.

Flere gode omeletter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen