Fiskegrateng kan lages på mange måter, og denne vrien er ekstra smaksrik. Om du ikke har torsk for hånden, kan du godt bruke sei. Eller annen hvit fisk.
Vi har selvsagt andre oppskrifter på fiskegrateng
Gratinert torsk med pestosaus
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
2
stk
5
ts
stk
stk
10
stk
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader.
Smør en ildsfast form med olivenolje.
Del torskefileten i passe porsjonsbiter og smør knust hvitløk utover bitene.
Strø på med salt og nykvernet pepper og legg filetbitene i formen.
Smør så pesto på toppen av filetene slik at de blir godt dekket, strø basilikum over. Legg osteskivene på toppen, og stek midt i ovnen i 15-20 minutter til filetene er hvite i midten.
Sendt inn av Erik Olsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Hoegaarden Wit
Belgia
Volum: 0.330 Pris: 40,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Juillot Cuvée Juliette Chardonnay 2016
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 189,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Bertani Valpolicella Classico 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 184,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Ca'Rugate Rio Albo Valpolicella 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,90 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Jean-Marc Brocard Petit Chablis 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 172,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Muscadet Sèvre et Maine sur lie Vieilles Vignes 2015
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 159,70 Bestillingsutvalget
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.