Dagens rett

Kyllingburger med tropisk salat

Fredagsmiddag du bli glad av
Foto: (Matprat/Kim Holthe)

Fredagsmiddag du bli glad av

Kyllingburger med tropisk salat er med sin sommerlige fargeprakt akkurat det vi trenger nå i november. Kanskje du bør doble oppskriften?
Redaksjonen
09 November 2018 - 02:00

Har du god tid og en kjøttkvern, kan du lage kyllingkjøttdeigen selv. Det gjør du enkelt ved å kjøpe rå kyllinglår, utbeine dem og kverne det renskårne kjøttet (og skinnet).

Men i oppskriften er det brukt ferdig malt kjøttdeig fra butikken, og det er løsningen for dem som har det travelt med å få middagen ferdig.

Du kan selvsagt bytte ut kyllingburgeren med andre typer, en fiskeburger eller en vegetarburger

Trenger du flere burgertips finner du det her

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Kyllingburger med tropisk salat

Kyllingburger med tropisk salat

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene til burgeren i en hurtigmikser. Form til fire store burgere.

Stek dem i smør eller olje noen minutter på hver side. Server burgeren sammen med tropisk salat og gjerne grovt brød ved siden av.

Tropisk salat:

Rens frukten og kutt den og agurken i grove biter på ca. 3 x 3 cm. Bland alle ingrediensene, dryss over salt og pepper rett før servering.

Trenger du flere burgertips finner du det her

Mange flere retter med kylling finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Maptrat

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her