DAGENS RETT: Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Dagens rett Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Gi hverdagsbiffen en ekstra smaksrik vri

Svinekjøtt tåler mye juling i form av smaker og i denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki.

Asiatiskinspirerte ferdigsauser som teriyaki finnes i de fleste dagligvarebutikker. De er fine utgangspunkt for en rask og smaksrik middagsrett.

Her har du en super variant med svinefilet.

Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Krydret svinefilet med nudler og teriyakisaus

Fremgangsmåte

Kutt alle grønnsakene i mindre biter/skiver. 

Krydre skivene av svinefileten med salt og pepper. Stek kjøttet fint brunt over høy varme i litt margarin eller olje. 

Ha i rødløk, chili, stilkselleri og paprika de siste minuttene til de tar farge. Etterstek på svak varme i 1-2 minutter. Hell teriyakisaus over og varm opp. Hold varm mens du koker nudlene etter anvisning på pakken.

Slik lager du enkelt teriyaki-saus

Bland nudlene med grønnsakene og kjøttet. 

Flere gode retter med svinefilet

Vi har flere spennende oppskrifter med teriyakisaus

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alexander Hagstadius

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen