DAGENS RETT: Pølser med hjemmelaget salsa

Dagens rett Pølser med hjemmelaget salsa

Gi pølsene et ekstra kick

Pølser i brød er fullgodt som middag når de får så mye spennende tilbehør til. Særlig nå i disse VM-tider. Her er oppskriftene du trenger.

Om du velger å grille pølsene eller steke dem i panne, er ikke så viktig i dag. For nå er det tilbehøret som gjelder. Lag gjerne flere sauser - eller salsa som det heter i disse EM-tider.

Skal du grille stort, bør du ta en titt på Apéritifs store grillmeny for flere gode oppskrifter og tips 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Salsapølse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
1 glass

Fremgangsmåte

Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa.

Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.

Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server med pølsebrød og epleraita, eller hvitløksdressing.

Hjemmelaget salsa

Kraft til trekking av pølser

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa med avokado

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 10 minutter

Ingredienser

2 stk
1 stk
4 ss
basilikum, frisk
0.5 ts
0.5 ts

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa - sterk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 10 minutter

Ingredienser

0.5 stk
ananas, frisk

Fremgangsmåte

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Hjemmelaget salsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

Ap

1 stk

Fremgangsmåte

Ta frøene ut av chilipepper og paprika.

Hakk alle ingrediensene for hånd eller gjør det i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket. 

Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: OlgaMiltsova

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen