DAGENS RETT: Gi pølsene et ekstra kick
Dagens rett

Gi pølsene et ekstra kick

Pølser i brød er fullgodt som middag når de får så mye spennende tilbehør til. Særlig nå i disse EM-tider. Her er oppskriftene du trenger.

Om du velger å grille pølsene eller steke dem i panne, er ikke så viktig i dag. For nå er det tilbehøret som gjelder. Lag gjerne flere sauser - eller salsa som det heter i disse EM-tider.

Her kan du registrere deg for å få   dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Salsapølse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 ostepølser eller andre krydderpølser
1 glass salsa eller hjemmelaget salsa
8 skiver bacon
4 pølsebrød

Fremgangsmåte

Skjær et langt snitt på langs av pølsa og fyll med salsa.

Surr rundt bacon slik at salsaen holder seg på plass.

Grill pølsa i 3-4 minutter på hver side. Snu ofte.

Server med pølsebrød og epleraita, eller hvitløksdressing.

Hjemmelaget salsa

Her finner du mange spennende oppskrifter med pølser

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa med avokado

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk
1 stk
2 fedd
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Finhakk alle ingrediensene og bland godt. Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Salsa - sterk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

Finhakk alle ingrediensene og bland godt. Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Hjemmelaget salsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time og 15 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Ta frøene ut av chilipepper og paprika.

Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket.

Smak til med salt og pepper.

La gjerne salsaen trekke i ca. 1 time i kjøleskap før servering.

Flere salsaer og sauser finner du her

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen