DAGENS RETT: I dag er pastaretten ekstra god - og kjempesunn
Dagens rett

I dag er pastaretten ekstra god - og kjempesunn

Denne pastaoppskriften får selv de mest innbitte grønnsakstvilerne til å fråtse i godsakene.

Pasta er alles favoritt på middagsbordet, og et av menyvalgene som har størst variasjonsmuligheter. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på.

Her finner du flere gode pastaoppskrifter

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pasta med broccolisaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Sausen
1 stk
2 ss
3 dl
crème fraîche orginal, 35 %
1 ss

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter.

Gi den et raskt oppkok og kok den godt i 3 minutter i godt saltet vann.

Saus:
Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken.

Varm smør i en panne og stek løken blank. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater.

La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.

Flere grønnsaksretter

Alt om pasta finner du her

Sendt inn av

Foto: Anders Martinsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen