Dagens rett
Koteletter slik du ikke har smakt dem før

Koteletter slik du ikke har smakt dem før

Det er lov å håpe på fint grillvær denne uka, for denne oppskriften på alternativ bruk av koteletter må du bare prøve.
07 Juli 2023 - 00:00

Disse kotelettene blir gjort ugjenkjennelige, men altså veldig gode gjennom en lang rekke ingredienser. Bli for all del ikke skremt av listen, innsatsen er vel verd  tiden det tar å vente på at marinaden skal sette preg på kjøttet.

Og ikke er retten veldig sterk heller.

Om været ikke sier utegrilling, kan du fint lage denne retten på innegrillen eller i steikepanna.

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Kotelettspyd med asiatisk potetsalat

Fremgangsmåte

  1. Skjær ut beinet fra kotelettene og del dem i to.
  2. Marinade: Finhakk hvitløken, riv frisk ingefær og bland med soya, honning og olivenolje.
  3. Legg kjøttet i marinaden og la det ligge kaldt ca 4 timer.
  4. Tre en halv kotelett på et grillspyd, dryss over salt og pepper. Grilles i 3-4 minutter.
  5. Asiatisk potetsalat: Kok potetene, avkjøl litt og del i skiver, tilsett purre, reddik og paprika i tynne skiver. Finhakk chili og gressløk og bland sammen.
  6. Bland sammen olivenolje, eddik, presset lime, salt, pepper og kajennepepper og bland i.

Mange lekre retter med koteletter finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet
+

Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet

Sammen med kjøkkensjef Stuart Barber har vinkelnerparet Knut-Espen Misje og Silje Hanasand på rekordtid skapt en av Stavangers mest innbydende møtesteder for god mat og drikke. Som nylig ble belønnet med sin første Michelinstjerne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Falstaff gir Michelin konkurranse
+

Falstaff gir Michelin konkurranse

Endelig er hele landet representert i en restaurantguide med 130 restauranter fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord er vurdert – noe som har gitt den mest omfattende norske restaurantguiden på lenge.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen
Dagens rett

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne fiskegryten smaker perfekt av sommer
Dagens rett
Flyndre, skalldyr og grønnsaker i safranbuljong

Denne fiskegryten smaker perfekt av sommer

Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet
+

Bli med til Stavangers nye «hjemme hos»-stolthet: - Den beste festen er på kjøkkenet

Sammen med kjøkkensjef Stuart Barber har vinkelnerparet Knut-Espen Misje og Silje Hanasand på rekordtid skapt en av Stavangers mest innbydende møtesteder for god mat og drikke. Som nylig ble belønnet med sin første Michelinstjerne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Falstaff gir Michelin konkurranse
+

Falstaff gir Michelin konkurranse

Endelig er hele landet representert i en restaurantguide med 130 restauranter fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord er vurdert – noe som har gitt den mest omfattende norske restaurantguiden på lenge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter
Guide
Oppskrifter jordbær 

Endelig er jordbærene her og de kan nytes på utallige måter

Jordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er folkefavoritten blant oslorestaurantene

Brasserie France er restauranten som flest gjester har brukt DinnerBooking for å sikre seg restaurantbord i Oslo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne
Dagens rett

Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne

Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen
Dagens rett
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her