Dagens rett

Denne kyllingoppskriften sitter som et skudd

Her får du stjerne i boka og status som hjemmets store kokkestjerne. Alle liker kylling.

I en travel hverdag er kylling et godt valg for deg som skal lage maten. Samtidig som den er sikker vinner som hele familien vil sette pris på.

Her har det milde kyllingkjøttet fått en litt eksotisk, men langt fra kryddersterk touch i form av en couscoussalat.

De beste kyllingoppskriftene finner du her

Se flere oppskrifter på salatfølge her

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kylling med couscous- og eplesalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Couscous- og eplesalat
50 g
2 stk
1 stk
200 g
Dressing

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side.

Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.

Couscous:
Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie og rør godt.

Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.

Salaten:
Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.

Grovhakk ruccolasalaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost.

Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en kyllingfilet delt i to på hver tallerken.

Rør soltørkede tomater i rømmen og server som dressing til salaten.

Knasende sprø salater finner du her

Dress opp salaten med disse dressingene

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen