Dagens rett
Kyllingsalat er en fin start på påskeferien

Kyllingsalat er en fin start på påskeferien

Kyllingsalat en perfekt tidsklemme-rett. Denne oppskriften er unnagjort på et øyeblikk. Og den kan varieres i det uendelige.
Redaksjonen
15 April 2019 - 01:00

Denne oppskriften er bare et utgangspunkt. For ekstra smak kan du legge til det du måtte ha av ingredienser i kjøkken- eller kjøleskapet. Ikke minst kan du prøve en av våre mange andre gode oppskrifter på dressing.

Lag noen av disse deilige dressingene 

Skaff deg dagens rett som e-post

Fruktig egg- og kyllingsalat

Fruktig egg- og kyllingsalat

Fremgangsmåte

  1. Kok eggene i 6-8 minutter (til smilende/bløt plomme) og avkjøl.
  2. Skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
  3. Dra evt stengelen fra sukkerertene og gi dem et kort oppkok (1 minutt). Avkjøl i iskaldt vann og la dem renne godt av.
  4. Skyll tomatene og del dem i 2-4 båter. Skyll og riv salaten i mindre biter.
  5. Del melonen i to og ta ut frøene. Skjær ut fruktkjøttet og del det i biter. Skrell og del opp pæren i biter.
  6. Bland alle ingrediensene til salaten.
Dressing:
Pisk sammen ingrediensene til dressingen og vend den inn i salaten. 
Legg salaten på serveringsfat. Pynt med halve egg.

Tips:
Du kan godt tilsette terninger av ost for større metningsgrad.

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her