DAGENS RETT: Asiatisk potetsalat

Dagens rett Asiatisk potetsalat

Lag denne fargerike salaten til middag

Jo mer fristende maten ser ut, jo bedre blir stemningen rundt matbordet. Denne potetsalaten får følge av det du har i kjøleskapet. En utmerket måte å bli kvitt rester på.

Denne asiatiskinspirerte potetsalaten er utrolig frisk og god og det er er selvfølgelig ikke noe i veien for å gi den en plass på koldtbordet eller i piknikkurven.

Kjøtt eller fisk til - men ikke nødvendig

Der er det også rom for andre salater. Vi har mange smakfulle salater i vår kokebok. Det finnes mye god skinke i butikken, fra både fjern og nær, mer eller mindre salt, røykt eller urøykt, men aller best er den hvor modningstiden er antydet. Og da bør du helst gå for 12 måneder eller mer. Aller best smaker skinke nyskåret, men da bør den også spises innen noen dager.

Enda flere vrier på potetsalaten finner du her

Potetsalat smaker også fortreffelig i selskap med grillet kjøtt. Eller bare noen kule pølser. Denne potetsalaten trives også veldig godt sammen med rester fra helgens sjømatmiddager - enten det er reker eller fisk - men også noen skiver røykelaks eller

Går du for vegetarvrien, er tofu perfekt oppi. For ovo-lacto-vegetariansere, er biter av mozzarella, kokt egg eller grillet halloumi, supre kombinasjoner med denne spicy potetsaalten.  

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Asiatisk potetsalat

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 g
1 stk
Dressing
1.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok potetene, avkjøl litt og del dem i skiver.

Skjær purre, reddik og paprika i skiver, finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.

Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over potetsalaten.

Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.

Her finner du oppskrifter til veldig mange andre salater.

 Lyst på en annen potetsalat?

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen