DAGENS RETT: Fiskekaker med karri og frisk agurksalat

Dagens rett Fiskekaker med karri og frisk agurksalat

Mandagen blir ikke lenger den samme med disse fiskekakene

Fiskekaker får en ny dimensjon når du serverer dem som i denne oppskriften med thailandsk inspirasjon.

Fiskemat er lettere å lage enn mange tror. Ved å lage fiskekakene selv, får du akkurat den smaken du ønsker. Som med disse thainspirerte munnfullene.

Her får du gode tips om hjemmelaget fiskemat 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fiskekaker med karri og frisk agurksalat

Fremgangsmåte

Kjør fisk og salt raskt i en kjøkkenmaskin med knivblad til nær ønsket konsistens.

Tilsett limeskall, fiskesaus og egg og kjør til akkurat blandet. Juster eventuelt med mel eller brødrasp hvis farsen er for løs.

Bland inn bønnene og form til små fiskekaker. Stek kakene i litt olje til gjennomstekte og gylne på begge sider.

Server fiskekakene med søt chilisaus og en frisk agurksalat ved siden av. Prøv gjerne også med en peanøttsaus til.

Tips: Du finner ingrediensene til disse thai-inspirerte fiskekakene i de fleste butikker.

Flere retter med fiskekaker finner du her

Lær å lage fiskematen selv med disse tipsene

Flere enkle fiskeretter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev


Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Frisk agurksalat med sting

Fremgangsmåte

Bland alt til dressingen godt sammen og la det avkjøle seg litt.

Ha agurk og vårløk i en bolle, vend inn dressingen og sett det i kjøleskapet. La salaten stå og trekke til seg smak i 20 minutter.

Perfekt tilbehør til thailandske fiskekaker, grillet mat eller på koldtbordet.

Tips: For en frisk smak kan du tilsette granateplekjerner slik som her.

Flere salater finner du her

Herlige internasjonale retter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Hot chokolate media

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen