DAGENS RETT: Spansk burger

Dagens rett Spansk burger

(Foto: Matprat/Eva Brænd)

Prøv en spansk vri på burgeren i kveld

Med denne burgeren til middag blir fredsgskvelden ekstra hot. Det er likevel du som bestemmer hvor sterkt det skal bli.

Denne oppskriften kan lages i alle styrkegrader avhengig av hva du liker og ikke minst får tak i av chorizo og grønnpepper.

Med en leskende spansk rødvin servert lett avkjølt er middagen i mål

Men vi kan love deg at det uansett blir en burgermiddag du vil huske - og gjenta.

Flere saftige burgere finner du her

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Spansk burger

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

 
1 ts
0.5 dl
Tilbehør
4 ss
12 stk
feltsalat, blader

Fremgangsmåte

Rør inn salt, pepper og hakket grønnpepper i kjøttdeigen. Ikke rør for lenge, da blir deigen seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjel og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side.

Fyll hamburgerbrødene med salat, burger, chorizo eller annen krydret salami, artisjokker, grillet paprika og oliven.

Dette er burgeren for deg som liker seriøst mye smak. Med grillet paprika, chorizopølse og artisjokker på laget blir dette en festburger med sting.

Tips: Det smaker ekstra godt om du lager hamburgerbrød og aioli selv.

Server gjerne noen av disse gode potetene ved siden av

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen