Vil du tilbringe hele søndagen i friskluft, kan du velge gnocchi fra butikken. Da blir søndagsmiddagen ferdig på et øyeblikk for reinskav (eller finnbiff som det også kalles) er den best hurtigmaten som finnes.
Se alt det andre du kan lage med reinskav
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Rein og gnocchi
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hvis du velger gnocchi fra butikken varmer du opp saltet vann og koker gnocchiene i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnocchi med litt olivenolje.
Server reinskaven på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.
Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr
Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her
Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva
Les om det fantastiske reinkjøttet her
Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene
Her finner du deilige retter med vilt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Finnmark Rein/Kristin Jacobsen
Foto: Stian Broch
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Terre Nere Etna Rosso 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 252,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Bonavita Faro Superiore 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 399,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Intellego Chenin Blanc
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 299,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Wente Riva Ranch Pinot Noir 2018
USA
Volum: 0.750 Pris: 345,00 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Royal Tokaji Dry Furmint Vineyard Selection 2017
Ungarn
Volum: 0.750 Pris: 237,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Road Runner Correcaminos 2019
Spania
Volum: 0.750 Pris: 279,90 Bestillingsutvalget