DAGENS RETT: Potetsalat med kremost og spekeskinke

Dagens rett Potetsalat med kremost og spekeskinke

Så enkelt og så godt av det du har i kjøleskapet

Dagens oppskrift er av det raske slaget. I hvert fall om du har poteter til overs fra tidligere i uka.

Om spekeskinke og potetsalat forbindes mest med sommer, er det en uslåelig kombinasjon også når arbeid og fritidsaktiviteter fyller hverdagen og du kommer hjem til mer eller mindre ribbet kjøleskap. Har du kokte poteter fra helgemiddagene, har du imidlertid løsningen på middagsproblemet.

Og om du ikke har god spekeskinke i kjøleskapet, kan den godt erstattes med kjøtt- eller fiskerester eller en boks med sardiner. 

Prøv en av de andre gode oppskriftene på potetsalat 

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Potetsalat med kremost og spekeskinke

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

125 g
kremost
1 dl
1 pakke(r)
0.25 stk

Fremgangsmåte

Skrell og skjær de kokte potetene i biter.

Ha kremosten i en bolle og rør den glatt. Rør inn kesam og tilsett sennep til slutt sammen med finhakket vårløk og sjalottløk. Smak til med salt og pepper samt sitronsaft.

Tips:
Du kan godt bruke rømme i stedet for kesam. 

Tilsett potetene og bland forsiktig. Pynt med frisesalat.

Prøv en av de andre gode oppskriftene på potetsalat 

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen