DAGENS RETT: Sommerkoteletter og bakt eple med blåmuggost

Dagens rett Sommerkoteletter og bakt eple med blåmuggost

Slik blir sommerkotelettene til festmat

Det er det bakte eplet med blåmuggost som gjør sommerkotelettene til noe mer. Oppskriften får du her.

Den sødmefylte, men også syrlige eplesmaken passer ypperlig sammen med kotelettenes røyksmak. Sausen får du når du deler eplet. Så enkelt, så godt.

Flere fristelser fra grillen finner du her

Sommerkoteletter er utrolig enkelt og veldig godt. Griller du et par ekstra og pakker ned litt potetsalat eller andre salater, har du den perfekte piknik-mat til dagen etter.

Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Sommerkoteletter med bakt eple

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 ts
0.5 ts
4 stk

Fremgangsmåte

Vask eplene og hul ut kjernen.

Legg eplene på hvert sitt aluminiumsfolieark og fyll dem med blåmuggost.

Pakk godt sammen og bak dem på grillen i ca 15 minutter.

Pensle kotelettene med olje og ha på salt og pepper.

Grill dem raskt på sterk varme ca 2 minutter på hver side.

Legg deretter kotelettene på aluminiumsfolie på grillen, legg på lokket og la dem ettersteke i ca 3 - 4 minutter.

Server kotelettene med et bakt eple, cherrytomater som har fått noen minutter på grillen og stekte eller grillede potetbåter.

Her finner du flere oppskrifter med blåmuggost

Lyst på en annen rett med koteletter

Gode råd og tips om grilling finner du her

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen