DAGENS RETT: Denne pastaretten lager seg nesten selv
Dagens rett

Denne pastaretten lager seg nesten selv

Noen ganger må vi har lite krevende middagsløsninger. I denne oppskriften er den gode smaken likevel ivaretatt.

Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta og pesto som bidrar til det lille ekstra.

Alt du lurte på om pasta finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Pasta med skinke og pesto

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

0.5 pakke
2 ss
0.5 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakningen. Skyll pastaen under kaldt vann. La det renne godt av seg.

Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.

Bland pasta, rødløk, salat, skinke og rør inn pesto. Smak til med salt og pepper.

Serveres med brød.
 

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pesto

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

0.5 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Bland sammen basilikum, presset hvitløk og kjerner/strøkavring i en foodprosessor, hakker eller morter.

Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.

Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen