Den kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Dagens rett
Pastasalat med linguini pesto bresaola radicchio og asparges

Denne pastasalaten kan du ta med på piknik i dag
Den er lettlaget og bevarer smaken helt fram til den skal spises.
Aase E. Jacobsen
13 Mai 2021 - 00:00
Pastasalat med linguini pesto bresaola radicchio og asparges

Fremgangsmåte
- Kok pasta al dente etter bruksanvisningen på pakken.
- Vend inn pesto, gjerne tilsatt 2 ss olivenolje.
- Stek asparges lett i grillpanne eller stekepanne, del opp i biter.
- Kutt bresaola og radicchio i strimler.
- Fordel asparges, bresaola og radicchio over pastaen.
- Topp med creme fraiche blandet med snøfrisk.
- Drypp over sitronsaft og litt salt og pepper til slutt.
Tips:
Du kan godt blande alt sammen slik at smakene fordeler seg jevnt.
Tips:
Om du bruker fersk pasta, trenger du mer enn 60 gram per porsjon.
Her er alt du behøver å vite om pasta
Mange deilige salater finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå