Pastasalat med linguini pesto bresaola radicchio og asparges
Aperitif

Pastasalat med linguini pesto bresaola radicchio og asparges

Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta al dente etter bruksanvisningen på pakken.
  2. Vend inn pesto, gjerne tilsatt 2 ss olivenolje.
  3. Stek asparges lett i grillpanne eller stekepanne, del opp i biter.
  4. Kutt bresaola og radicchio i strimler. 
  5. Fordel asparges, bresaola og radicchio over pastaen.
  6. Topp med creme fraiche blandet med snøfrisk.
  7. Drypp over sitronsaft og litt salt og pepper til slutt.

Tips:
Du kan godt blande alt sammen slik at smakene fordeler seg jevnt.

Tips:
Om du bruker fersk pasta, trenger du mer enn 60 gram per porsjon.

Slik lager du pesto selv

Her er alt du behøver å vite om pasta

Mange deilige salater finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme
Ukens drink

Slik skaper du vaskeekte tiki-stemning hjemme

I dag er det en vri på en høyt elsket klassiker som står på kartet. Mai Tai-ens evigvarende popularitet er lett å forstå med sin rike og forfriskende smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte
Ukens kake
Sjokolademuffins med chili og tørket frukt

Litt sinte sjokolademuffins, men aller mest gode og passe søte

Det er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Oxford Companion to Wine - selve vinbibelen - er nå i ny utgave - også digitalt

Vinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag noe søtt og godt med de norske eplene
Guide
Eplekaker og desserter

Lag noe søtt og godt med de norske eplene

De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Klassisk Bordeaux møter sesongens beste råvarer på Klosteret
Matkurs og vinkurs
Winedinner 08. november i Oslo

Klassisk Bordeaux møter sesongens beste råvarer på Klosteret

Utforsk historien til vinprodusenten Thomas Barton mens du nyter de klassiske Bordeaux-vinene sammen med førsteklasses mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå er også denne tyske hemmeligheten å få i Norge - og med klar burgundsk touch
+
Godbiter i pollisten

Nå er også denne tyske hemmeligheten å få i Norge - og med klar burgundsk touch

En svært tradisjonsrik druesort som i ny fortolkning har gitt dette for oss hittil ukjente området ny energi.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her