Og lager du ekstra mye pai, rekker den sannelig til lunsj dagen etter. Alle vil ha en paibit i matboksen, så pass på å ha pai på menyen litt oftere.
Dagens rett
                                                                     
                Pai er perfekt restemat
                        Har du rester etter søndagsmiddagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige.
                    
                                    
                                            Redaksjonen
                                                            
                                    
                            
     22 Oktober 2016 - 14:05
                Kyllingpai med spinat
 
                Fremgangsmåte
- Paibunn: Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig.
- La deigen hvile kaldt i ca. ½ time.
- Trykk deigen ut i en paiform og prikk med en gaffel. Stek i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.
- Paifyll: Stek kyllingbitene og finhakket løk.
- Tilsett skylt og tørket (på kjøkkenpapir) spinat og fres det til spinaten faller sammen.
- Fordel alt på den forstekte paibunnen.
- Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper.
- Dryss delte oliven og revet ost på toppen.
- Stek paien videre i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun.
Tips: Paistykker kan pakkes i folie og lunes over grillen.
Mange flere lekre paier finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    86 POENG
- 
                    
                    85 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                