La laksen bli eplekjekk

En deilig lakserett med nydelig smak av eple er dagens fristende oppskrift.

Laks er en delikatesse vi har en fantastisk tilgang til her hjemme. Lag noen av disse deilige rettene med den røde lekkerbiskenen.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Epleglasert laks med brokkoli og småpoteter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk

Fremgangsmåte

Dryss over litt salt på laksefileten som er delt i 4 og legg dem i en ildfast smurt form.
 
Smør eplepure over laksefiletene. Bak fisken ved 150 grader i 8-10 minutter. Trykk lett med fingeren for å kjenne om fisken er gjennomvarm. Det skal gi litt etter. Hold varm.
 
Del opp brokkolien i små buketter og kok dem i 2 minutter. Skyll i kald vann. Gjenta med småpotetene. De trenger noen minutter til (avhengig av størrelse), men skal fortsatt ha litt tyggemotstand. Vend poteter og brokkoli i smør og kapers.  Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server.
 
 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen