La laksen bli eplekjekk

En deilig lakserett med nydelig smak av eple er dagens fristende oppskrift.

Laks er en delikatesse vi har en fantastisk tilgang til her hjemme. Lag noen av disse deilige rettene med den røde lekkerbiskenen.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Eplekjekk laks

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 180 grader.
 
Lettsalte laksefiletene, à 200 gram, og legg de i en ildfast form kledd med bakepapir.
 
Ha i skrelte nypoteter og rosmarin, ha litt olje over fisken. Lukk pakken godt igjen med bakepapiret og bak fisken i 10 - 15 minutter.
 
Finsnitt gulrøttene og del opp brokkolien i små buketter og kok de i godt saltet vann i ett minutt - ta av platen og la trekke i 5-6 minutter.
 
Legg opp laksen med eplepuré, poteter og grønnsaker. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og servér.
 

Sendt inn av

Foto: Studio Frea

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen