Dagens rett

Ferskpotetsalat med spekeskinke og mozzarella

Hva er vel bedre enn å ta for seg av de herlige norske ferskpotetene og lage denne deilige retten?

Poteter er definitivt ikke kjedelig mat, og du lager lett de lekreste retter av knollen.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ferskpotetsalat med spekeskinke og mozzarella

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

10 stk
ferskpoteter (nypotet)

Fremgangsmåte

Kok potetene møre, hell av vannet og la potetene kjøle seg av til de er lune.

Riv hjertesalaten i grove biter, skyll og rist godt av salaten.

Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

Legg opp salatbladene på et stort fat eller i en romslig bolle. Fordel de andre grønnsakene og potetene over salaten.

Legg på mozzarellakuler og ruller av spekeskinke like før servering.

Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annen gourmetsalt) og nykvernet pepper.

Serveres med godt brød til.

Se flere gode salatoppskrifter her

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen