Det er enkelt å lage finnbiffgryta selv - når du har i sopp og oliven smaker den ekstra godt

Jakten er i full gang, og deilige viltretter trenger ikke være verken vanskelige eller tidkrevende å lage. Prøv bare selv.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Finnbiffgryte med sopp og oliven

Fremgangsmåte

Brun kjøttet i smør i panne sammen med sopp kuttet i skiver. Dryss på salt og pepper.

Tilsett crème fraîche og vann. Smuldre buljongterningen i. La gryten småkoke et par minutter.

Klipp over kryddergrønt og tilsett oliven og tyttebær.

Server med ris evt godt brød.

Her finner du mange oppskrifter med reinsdyr

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: TINE

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen