Slik setter du sammen et fristende koldtbord til nasjonaldagen

Oppskrifter til 17. mai

(wmaster890)

En varm og vårlig suppe er en god start

 

Aspargessuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk

Fremgangsmåte

Skrell aspargesen og skjær dem i store stykker, kok dem møre ca. 20 min. Ta hodene av til pynt. Mos aspargesstykkene gjennom en sil. Bland mosen med eggeplommer og fløte, hell buljong over. Pisk suppen, mens den varmes opp, ha i aspargeshodene i og smak til med salt og pepper.

Tips:
Du kan bruke enten bare hvite eller grønne asparges, eller en blanding. Eller bare bruke de grønne til pynt. 

Tips:
Om du ønsker en vegetarisk suppe, velger du grønnsaksbuljong. For vegansk versjon må du velge alternativer til fløten og 2 ss aquafaba som er laken fra en boks med kikerter.

Se alt det gode du kan lage med asparges

Har du lyst på en annen suppe så finner du veldig mange her

Her finner du mange retter som passer utmerket på koldtbordet

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: nicolesy

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen