Slik setter du sammen et fristende koldtbord til nasjonaldagen

Oppskrifter til 17. mai

(wmaster890)

En varm og vårlig suppe er en god start

 

Aspargessuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

stk

Fremgangsmåte

Skrell aspargesen og skjær dem i store stykker, kok dem møre ca. 20 min. Ta hodene av til pynt. Mos aspargesstykkene gjennom en sil. Bland mosen med eggeplommer og fløte, hell buljong over. Pisk suppen, mens den varmes opp, ha i aspargeshodene i og smak til med salt og pepper.

Tips:
Du kan bruke enten bare hvite eller grønne asparges, eller en blanding. Eller bare bruke de grønne til pynt. 

Tips:
Om du ønsker en vegetarisk suppe, velger du grønnsaksbuljong. For vegansk versjon må du velge alternativer til fløten og 2 ss aquafaba som er laken fra en boks med kikerter.

Se alt det gode du kan lage med asparges

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Foto: nicolesy

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Test Nytt brennevin på spesialpolet mai 2020

Norske kreative destillerier puster klassikerne i nakken

Blant 50 sterke nyheter på spesialpolet er det flere flasker som det kommer til å bli solid rift om foran pc-ene kommende torsdag kl 8 . Enten fordi de er unike eller fordi prisen er gunstig i internasjonal sammenheng. Les hele saken

Til toppen