Guide
Oppskrifter til 17. mai

Foto: (wmaster890)
Grillspyd får bein å gå på
13 Mai 2024 - 14:35
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Kyllingspyd med mangoglaze

Fremgangsmåte
- Legg grillspydene i vann om de er av tre, mens du klargjør de andre ingrediensene:
- Del kyllingfiletene i tre på langs. Tre dem på spydene.
- Bland sammen alle ingrediensene til mangoglazen . Pensle over kyllingspydene.
- Stek dem raskt på hver side i litt smør eller olje på middels varme og etterstek noen minutter i stekeovn ved 180 °C.
- Poteter:
- Ha potetene i en kjele og hell kokende vann over potetene så det så vidt dekker. Dryss over havsalt.
- Kok potetene møre uten lokk. Saltet vil da feste seg rundt potetene.
- Server kyllingspydene med poteter, urtedressingen, søt chilisaus og kremet fruktsalat.
Tips: Du kan godt klargjøre disse kyllingspydene dagen før. Da stekes de raskt i en panne, avkjøles og varmes opp i ovn/grill rett før servering.
Her finner du flere oppskrifter med kyllingspyd
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 269.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Forsiden akkurat nå