Oppskrifter til 17. mai
En varm og vårlig suppe er en god start
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende
Aspargessuppe
Fremgangsmåte
Skrell aspargesen og skjær dem i store stykker, kok dem møre ca. 20 min.
Ta hodene av til pynt.
Mos aspargesstykkene gjennom en sil.
Bland mosen med eggeplommer og fløte, hell buljong over.
Pisk suppen, mens den varmes opp, ha i aspargeshodene i og smak til med salt og pepper.
Tips:
Du kan bruke enten bare hvite eller grønne asparges, eller en blanding. Eller bare bruke de grønne til pynt.
Tips:
Om du ønsker en vegetarisk suppe, velger du grønnsaksbuljong. For vegansk versjon må du velge alternativer til fløten og 2 ss aquafaba som er laken fra en boks med kikerter.
Se alt det gode du kan lage med asparges
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.75 l Pris: 489.00 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 240.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
85 POENG
- 1. Slipp fantasien løs, men sats også på klassikere
- 2. En varm og vårlig suppe er en god start
- 3. Disse eggene blir favoritter
- 4. Pølsesnacks er alltid populært
- 5. Vegetarsnacks må med
- 6. Ethvert koldtbord må ha roastbiff
- 7. Gravet eller syltet laks er også obligatorisk
- 8. Gravet kjøtt må prøves
- 9. Kyllingleverpate er lett å lage
- 10. Grillspyd får bein å gå på
- 11. Disse salatene gir god smak og er mettende