Fylte koteletter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen".
Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme - ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.
Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.
Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.
Tips: Svinekjøtt skal stekes raskt og spises umiddelbart. Grunnen er at kjøttet er så magert at det ellers kan virke tørt.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Drikke som passer til denne oppskriften