Fylte koteletter

Koteletter er rask mat, og magert svinekjøtt blir kanskje mer smakfullt når det tilberedes som i dagens rett? Fyll kjøttet med ost og annet godt og kost for all del på deg en rimelig og saftig chianti i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Fylte koteletter

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen".

Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme - ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.

Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.

Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.

Tips: Svinekjøtt skal stekes raskt og spises umiddelbart. Grunnen er at kjøttet er så magert at det ellers kan virke tørt.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen