Gratinert krabbe

Vi tar det for gitt at kjøpmannens fiskedisk inneholder topp kvalitet. Litt chablis og ikke minst akevitt er glassets gleder til denne lekre krabberetten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gratinert krabbe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1 ss
2 ts
ansjoslake

Fremgangsmåte

 

Ta ut maten, vask og tørk krabbeskjellene.

Smelt smøret, rør inn melet og spe med fløten til en fyldig saus.

Tilsett chillipepper, ansjos og ansjoslake og la sausen småkoke i to-tre minutter. Rør inn gressløken og krabbekjøttet og smak til med salt og pepper.

Fordel stuingen i krabbeskallene, dryss ost og griljermel over og gratiner skallene midt i ovnen ved 250-275 grader i ca 15 min til skorpen er gyllen.

Tips:
Du kan bruke en ildfast form som på bildet. I stedet for griljermel kan du bruke knust tørket brød.

Serveres med brød og salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen