Den er forresten veldig rask Ă„ lage - den lager seg selv, mer eller mindre, men fĂžlge med slik at den ikke blir tĂžrrstekt.
Dagens rett
Foto: (GEOLEE)
NÄr fisken gratineres med parmesan og fÄr fÞlge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest ogsÄ midt i uka
Om du bruker torsk,, sei eller annen fisk, er hipp som happ. Her er det tilberedningen og tilbehĂžret som gjelder. I
12 Mars 2024 - 00:00
Gratinert torsk med tomatsalsa
FremgangsmÄte
- SkjĂŠr fiskefileten i like store stykker.
- Bland sammen ost, finhakket estragon eller dill, brĂždsmuler og olje.
- Smak til med salt og pepper og legg pÄ toppen og rundt fiskestykkene.
- Ha fiskestykkene pÄ et smurt brett og gratiner i ovnen ved 180 grader til toppen blir sprÞ og gyllen.
- Fiskestykkene er da ferdig stekt.
- Tomatsalsa: Tomatene skoldes og innmaten fjernes.
- Hakkes sÄ grovt og blandes med resten av ingrediensene.
- Remulade: RĂžr sammen ingrediensene jevnt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget87 POENG -
86 POENG
-
Tyskland
Volum: 0.75 l Pris: 199.90 kr Basisutvalget86 POENG
Forsiden akkurat nÄ