Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillet kylling med wokgrønnsaker i sursøt saus
Antall porsjoner
2
Tilberedningstid
Ingredienser
0.5
stk
1
stk
2
stk
1
stk
0.5
bunt
1
stk
Sursøt saus
1.5
dl
1
ss
3
ss
3
ss
1.5
ss
3
ss
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv.
Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.
Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter.
Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene og deretter kyllingkjøttet.
Stek et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varm. Server straks.
Tips:
Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.
I stedet for å koke den sursøte sausen i egen kjele kan den også helles over woken og koke opp der før servering.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Synøve Dreyer
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Dagens rett på MMS og WAP
Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)