Grillet pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Grillsesongen er i full gang, og med denne oppskriften blir du festens grillkonge.

Det er få retter som forbindes så mye med sommer som det grillmaten gjør, og dessuten er grilling utrolig sosialt.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

Marinade
1 dl
Pasjonsfruktsaus
2 dl
lett crème fraîche
0.5 ts

Fremgangsmåte

Bland sammen løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer.

Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kyllingen, det er praktisk og lettvint.

Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Saus:
Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.
 

Server med kyllingfiletene med en god salat, saus og pynt med frisk vannmelon og pasjonsfrukt.

Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen