Gyllen torsk på "paella"

Fremgangsmåte
Tilsett tomatpurè og la alt frese et minutt under omrøring. Tilsett vann til skallet er dekket og la det putre over svak varme i ca. 45 minutter.
Sausen siles og får koke inn til en tredjedel. Smak til med kajenne og presset sitron.
Skum sausen opp med en stavmikser, sammen med 50 g smør i klatter. Dette gjøres like før servering.
Tilsett smør/olje, la den bli varm og legg fisken i (evt. skinnside ned). Skru ned varmen til middels.
Legg gjerne litt press på fisken så stykkene ikke krøller seg. La fisken steke nesten gjennom ca. 10 minutter (etter tykkelse).
Når varmen har trukket nesten igjennom, snus fisken og får steke et minutt videre på den andre siden.
Kok risottoris som angitt på pakken. Vend rekene inn i risen.
Tilsett grønne erter og bland inn seterrømme like før den er ferdig. Smak til med salt og pepper.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG