Dagens rett

Hotte lammespyd med yoghurtsaus

I dag serverer vi en av våre største delikatesser på en ny og spennende måte - prøv bare selv.

Det er ingen overdrivelse at norsk lammekjøtt er i verdensklasse, og vi vet heldigvis å sette pris på det også.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Hotte lammespyd med yoghurtsaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1 ts
 
Yoghurtsaus

Fremgangsmåte

Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter. Slik unngår du brente ender på spydene.
 
Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle.
 
Kjør øvrige ingredienser i en kjøkkenmaskin, eller bruk en stavmikser. Hell denne marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i ca. en halv time.
 
Tre kjøttet på spydene. Stek lammespydene i ca. 3-5 minutter på hver side. Serveres gjerne med en yoghurtsaus og en god salat ved siden av..
 
Yoghurtsaus:
Hakk korianderen og bland alle ingrediensene. La sausen stå kaldt til den skal brukes.
 
Tips: Lammespydene kan du godt steke i stekepanne eller legge på grillen.
 
Midtøsteninspirerte salater slik som couscous, er gjerne godt til lammet.
 
 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)Dagens rett

Forsiden akkurat nå

Til toppen