Kalkunspyd med mangochutney

Kalkun tilhører ikke bare juletiden. Kalkunfilet kan benyttes til en rekke måltider. Som her, hvor vi lager et enkelt men rikt måltid som i tillegg ser svært så innbydende ut. Spansk rødvin håper vi skal matche denne rettens mange smakfulle elementer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kalkunspyd med mangochutney

Fremgangsmåte

Skjær kalkunfileten i ganske tynne skiver og del den over igjen på skrå, i to. Træ trekantfiletene inn på spydet og krydre. Stek spydene raskt på hver side. Smør litt mangochutney på hvert spyd og pynt med mango og jordbær.

Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid. Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Skyll ruculasalaten og snitt den grovt opp. Bland yoghurt og créme fraîche med resten av ingrediensene. Smak til med noen dråper tabasco, salt, pepper og eventuelt litt olje og sitron.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen